Palletstelling Atox SL9000

Palletstelling Atox SL9000

In zeker 80% van de magazijnen komen palletstellingen voor wegens het direct benaderbaar zijn van unieke locaties voor gepalletiseerde goederen. Of u nu gebruik wilt maken van orderverzamel-, reach-, smallegangen- of heftrucks, wij zorgen dat uw goederen veilig kunnen worden opgeslagen. 

Dit middels een keuze uit 16 staanderprofielen en 67 liggertypes en lengtes van het kwaliteitsmerk Atox. Ladingen per niveau gaan tot 4.500 kg met een maximale belasting op de frames tot 35.000 Kg.

Uiteraard bestaat met dit systeem de mogelijkheid tot het opslaan van “dubbeldiep” en zijn accessoires als pushback cassettes of rollerbanen makkelijk te monteren zodat de stellingen “dynamisch” gemaakt kunnen worden.

Ook inrijstellingen zitten in het totaalpakket van Atox. U kunt met de producten en expertise van Mint Benelux alle kanten op als het gaat om het opslaan van gepalletiseerde goederen.

Bij Mint Benelux bent u verzekerd van de juiste configuratie voor uw magazijn. Informeer naar onze mogelijkheden en brochure, of plan een consult en kennismakingsgesprek.

Afspraak of offerte

Mint helpt u graag vooruit. Mail naar info@mint-benelux.com of maak een afspraak.