Grootvakstellingen Atox SL6000

Grootvakstellingen Atox SL6000

Voor het handmatig verzamelen van goederen met grote afmetingen is Atox SL6000 grootvakstelling de ideale oplossing, dit mede door zijn veelzijdigheid aan accessoires ter ondersteuning van uw goederen. Of u nu ondersteuning per niveau wilt van spaanplaat, metalen panelen, roosters of kunststof geleiderollen ten behoeve van orderverzamelen, wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

De capaciteiten variëren van 1250 tot wel 2500 kg per niveau met liggerlengtes van 1 tot 3 meter, waar de standaard framedieptes van 40 cm tot 1,2 meter verkrijgbaar zijn. Een grootvakstelling is een veelvuldig gebruikte oplossing in de automotive sector waarbij ook bandenopslag tot de mogelijkheden behoort.

Het is verder mogelijk om verdiepingbouw toe te passen tot 8,5 meter met geïntegreerde trappenhuizen en veilige (pallet) afzetstations om de hoogte in uw magazijn maximaal te benutten. Het afwerkingsniveau van Atox systemen is hierin verbluffend, waarmee uw magazijn een visitekaartje is richting uw klanten.

Bij Mint Benelux bent u verzekerd van de juiste configuratie voor uw magazijn. Informeer naar onze mogelijkheden en brochure, of plan een consult en kennismakingsgesprek.

Afspraak of offerte

Mint helpt u graag vooruit. Mail naar info@mint-benelux.com of maak een afspraak.