Advies en expertise

Voor het optimaal functioneren van een magazijn is veel expertise nodig. Het betreft hier immers niet alleen de afmeting en het gewicht van uw producten, maar ook de routing binnen het magazijn van in- en uitgaande goederen, het order verzamelproces en de keuze van interne transportmiddelen om maximale efficiëntie te behalen. Tijd is geld bij een logistieke operatie, waarbij veiligheid altijd in ogenschouw genomen dient te worden.

Heeft u plannen voor nieuwbouw of bent u op zoek naar proces- en winstverbeteringen in uw magazijn dan kunt u bij Mint Benelux een magazijnconsult aanvragen. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij het proces in kaart en gaan wij vervolgens aan de slag met de beschikbare data zoals: type goederen, aantal orderpicks, in –en uitgaande pallets, (huidige) magazijninrichting, knelpunten, routing, dimensies en verbeterpunten.

Aan de hand van bovenstaande gegevens maken wij een analyse incl. magazijntekening in autocad / revit en adviseren wij in het benodigd type intern transport. Wij kunnen vervolgens voor u een offerte uitbrengen voor montage, demontage en uiteraard de benodigde magazijninrichting. Tevens kunnen wij  ook intern transport offertes opvragen en voor u vergelijken indien gewenst.

Afspraak of offerte

Mint helpt u graag vooruit. Mail naar info@mint-benelux.com of maak een afspraak.